dinsdag 27 augustus 2019

Kleur verrijkt.

KLEUR  VERRIJKT
aan  mijn medereiziger Brief nr.34
over kleur, bewustwording, spiritualiteit en levenskunst

       
                                de roos van liefde en broederschap in de harten van alle mensen

                                                 Verbeter de wereld en begin bij jezelf

 De grootste angst van de mens is om helemaal in het licht te staan en de verantwoordelijkheid 
van  zijn eigen God almachtige lichtkracht te leven en in de wereld neer te zetten.

Woorden en beelden vliegen mij dagelijks om de oren. Alle bijzondere gebeurtenissen in de wereld, raken mij diep. Ik kan daardoor in de angst, boosheid of frustratie schieten en het bericht met die emotie gaan delen. Wellicht schieten anderen dan ook in diezelfde emotie en zetten we samen een energie neer die afbreuk doet aan datgene wat we in wezen zijn en willen  - Vrede - Liefde

De signalen in de wereld beginnen zo langzamerhand door te dringen tot ons gevoel. Horen en weten en nu voelen dat het niet meer klopt. Voelen dat wij ondergeschikt 
zijn aan de machten en krachten zoals die zich nu aandienen.

Wat zich nu in het groot allemaal afspeelt is eveneens een roep van onze ziel.
De macht om de aarde op deze manier zo respectloos naar onze hand te zetten, heeft gefaald. We zien nu tot wat de mensheid in staat is. Als we onze macht nu eens met liefde en wijsheid inzetten, dan kunnen we toch de hemel op aarde creƫren?

Wij mensen bezitten een enorme kracht, dat merken we. Als we de aarde in een paar generaties om zeep  kunnen helpen, kunnen we de kracht en ons vermogen ook andersom gebruiken. We hebben een god gegeven vermogen  om te rijzen naar hogere staten van bewustzijn en daarin op ieder moment en onder alle omstandigheden binnen te gaan.
Wij kunnen/moeten leren hoe we deze krachten kunnen ontvouwen en praktiseren zodat deze geestelijke krachten voor het heil van de mensheid en moeder aarde 
gebruikt gaan worden.

Hoog tijd om de wet van de  uiterlijke wereld met haar meer meer meer te verlaten  en uit te rijzen boven het uiterlijke rumoer.  Bestijg de ‘ berg’ zoals in de bijbel staat en betreed de wereld van de geest en word de buitengewone kracht gewaar, de AL liefde. Word de onzichtbare en ongrijpbare krachten gewaar die er zijn en wat die kunnen betekenen in het dagelijks leven.    Verhef je bewustzijn dan heeft je ziel werkelijk verbinding met de grote geest en ervaar je heiligheid, almacht en liefde, mildheid, vriendelijkheid, vertrouwen en zuiverheid.
pas dit toe in het hier en nu en in het dagelijkse leven. 

Ontwikkeling van onze innerlijke krachten dat is wat wij nodig hebben. Kennis van het God leven, het onzichtbare leven dat ons omringt en dat er altijd zal zijn, zoals het er altijd was, door alle eeuwen heen. Leer deze Onzichtbare krachten die ons omringen dagelijks te gebruiken. 

Het is zo gemakkelijk om mooie gezegdes, prachtige spreuken, interessante boeken etc.te lezen en te denken - goh, interessant - en vervolgens je weg te gaan als voorheen. Nee, die tijd is echt voorbij. We weten genoeg. We moeten doen.

Vredestichter zijn en bewust wandelen in het licht en de kracht van God. Licht zijn en een lichtwerker zijn behelst alles. Niet alleen in momenten van meditatie maar in het dagelijks leven. Een lichtwerker heeft de verantwoordelijkheid met het geestelijke licht te werken en zijn geest van liefde ten dienste te stellen van anderen. Maak je innerlijke licht sterker. Als je innerlijk licht zich ontplooit, past de omgeving zich geleidelijk aan en wordt mooier en harmonieuzer.
Stuur dagelijks licht en liefde uit naar de wereld. Speciaal naar al dat rumoer wat je boos en verdrietig maakt. Gebruik je geestelijke kracht die harmonie en vreugde schept.
 Plaats de roze roos van vrede en broederschap op al die plekken, op landen, regeringsleiders, situaties en in de harten van alle mensen. Visualiseer de aarde en plaats de roze roos er bovenop. Zie hoe de roze blaadjes zich ontvouwen  en zeg 3x “ De roos van vrede en broederschap schijnt in de harten van alle mensen”.

Wat let ons.  ‘Vergaar schatten voor jezelf  in de hemel’ staat er in de Bijbel.In het eigen hart, van binnen in harmonie zijn met jezelf en dat delen naar buiten.  In de praktijk brengen, daar groeit de innerlijke en de uiterlijke wereld van.


Zo kunnen wij, nu, dagelijks bijdragen om  de wereld te veranderen.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten